Amazon är världens största marknadsplats. På Amazon samlas externa handlare som vill exponera sitt produktutbud för miljontals kunder varje dag.

Efter massvis spekulationer under många år finns nu Amazon äntligen i Sverige. Fler och fler handlare ansluter sig till marknadsplatsen varje dag och det råder knappt någon tvekan om att Amazon kommer att vara en stor del av den digitala handeln i Sverige nästkommande år.

För dig som e-handlare erbjuder Amazon flera intressanta annonseringsmöjligheter. Den bästa är sponsrade produktannonser.

På det stora hela fungerar det ungefär likadant om Google Shopping. Du laddar upp en produktfil med hela eller delar av ditt produktsortiment.

När en kund sedan söker på en term som finns bland dina produkter visas den specifika produkten i ett galleri inne på Amazon. Kunden klickar på annonsen och kan sedan handla produkten.

Tremendly har stor erfarenhet att hjälpa e-handlare att nå framgång på Amazon. Vi har beprövade strategier som hjälper ditt företag att sälja maximalt.