Med programmatisk annonsering effektiviserar vi din räckviddsannonsering och skapar intresse högst upp i kundens köpprocess.

Programmatisk annonsering är ett sätt att via en central handelsplats boka annonsering via multipla kanaler som webb-tv, banners, radio, tidningar och digitala stortavlor. Vårt kreativa team skapar inspirerande och smarta kampanjer med hög teknisk grad.

Med djupa kunskaper inom modern datadriven annonsering har vi möjlighet att bygga kampanjer åt ditt varumärke som börjar i en kanal, passerar en annan och avslutas i en tredje. Självklart med teknisk spårning och uppföljning genom hela kampanjen.

Vart finns dina kunder? I bland är svaret internationellt, nationellt, regionalt eller lokalt. Oavsett geografisk placering har vi alltid ett bra erbjudande.

Vilka medier konsumerar dina kunder? Svaret är ofta: en blandning av flera. En person tittar ofta i mobilen direkt på morgonen. På bussen / tunnelbanan / bilen tittar hen i surfplattan, passerar en stortavla eller lyssnar på radio.

Väl på jobbet sätter sig hen vid datorn och tittar på några väl valda klipp i en videokanal eller webb-tv innan det är dags att arbeta. Skulle det vara nice om ditt varumärke fanns med genom hela kundens dagliga mediekonsumtion? Vi kan få det att hända och vi har massvis att intressanta tidigare kundcase att visa dig.